hookup apps in walsall dating my area near dundee casual encounters mount pearl nl stourport-on-severn best matchmaking services nienburg singlebörse kostenlos meetup in sherwood park alberta northeim singles treffen redcar catholic singles

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLNINGEN “A ship leaves”!

Jag fick en tår i ögonvrån när min vän och favoritkonstnär Ania Witwitzka föreslog att vi skulle ha en utställning ihop för några år sedan. Anias målningar föds ur nuet, precis som mina haikudikter, och en kombination av de två … Wow, om jag får säga det själv! 🙂

Och nu gott folk börjar utställningen närma sig.

NÄR? 3-9 augusti 2017.
TIDER: Vardagar kl 10-18, helg kl 10-16.

VAR? Rådhuset i Vaxholm.

HUR? Det är bara att komma. Fri entré.

PRESENTATION: Om du kan komma på min och Anias presentation av utställningen SÖNDAGEN DEN 6 AUGUSTI KL 14 blir jag förstås extra glad. برامج تجيب فلوس Vi kommer att berätta hur utställningen har vuxit fram, det blir uppläsning av haiku och även möjlighet att köpa några antologier till rabatterat pris, inklusive den rykande färska “A New Resonance 10” (Red Moon Press, USA) där jag medverkar med 15 dikter. اسماء اوراق الكوتشينة Anias tavlor kommer också att finnas till försäljning, och de brukar säljas snabbt! لعبه اون لاين

VÄLKOMMEN!

Några av mina haiku:

spring sun
my boy tells everyone
the same secret

tropiskt regn
jag skakar juiceflaskan
med locket av

långfärdsskridskor
skär skär
himmel

a ship leaves
some of the sea
is rain

åskmuller
katten hoppar ner
på pianot

winter evening
my wife thinks we argue
in the wrong way

light of dawn
we leave the birds
un-named