Mindfulness i M Magasin

Ur M Magasin Nr 12 September 2015Det är alltid roligt när media skriver om ”the good news” om mindfulness. ربح المال مجانا I senaste numret av M Magasin (Nr 12 2015) finns ett reportage på 5 sidor, där Johan Bergstad på Mindfulness Academy Scandinavia intervjuas:
– Vi människor behöver hitta nya sätt att vara med oss själva och den här planeten, säger han. Det handlar om vilken värld vi vill ge vidare till våra barn och barnbarn. المتاهلين يورو 2023 Kanske är det inte längre en lyx att meditera, utan lite av en nödvändighet för att vi inte ska förvärra ett läge som snarast behöver förbättras, både miljömässigt, socialt och politiskt.

Förskolechefen Gun Eriksson som också intervjuas var en av vårens alla kloka kursdeltagare på åttaveckorskursen i södra Dalarna. Inte så dumt det där med att vänta med att läsa mejlen, så att man kan ägna sitt fulla fokus åt det som kanske är ännu viktigare. سباق Artikeln innehåller också information om forskning på mindfulness och “7 vetenskapligt bevisade skäl att meditera”. Klicka på bilden för att se en del av reportaget i större format.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.