Året som gått …

Så har det blivit dags för en summering av det gångna året. Några höjdpunkter på himlen för min del, privat och professionellt:

* I februari 2016 föddes min son Lion. Oförglömligt, berikande och en omställning att få ett barn med Downs syndrom. Läs min text i Vi Föräldrar HÄR.
* Alla möten med  människor i samband med föreläsningar, åttaveckorskurser, workshops mm. Få saker ger så mycket glädje i livet som att bjuda in andra till att prova på och börja träna mindfulness och fokusträning. mobile bet365
* Film med pionjären Jon Kabat-Zinn: Nu har den första filmen visats drygt 100 000 ggr! Se HÄR.
* I oktober passerade appen “Lugn och lycklig” 20 000 nerladdningar. Fantastiskt!
* Tack media som skriver om “the good news about mindfulness”.
* Det senaste halvåret har jag hjälpt lärare och elever på mina barns skola att integrera mindfulness och fokusträning som en del i vardagen, vilket har känts mycket meningsfullt.
* Under hösten har jag gett en Instruktörsutbildning i mindfulness i Växjö, för andra gången. باريس سان جيرمان التأسيس Jag säger bara: Wow! 🙂 Väldigt roligt att få följa en ny kull instruktörer. طاولة القمار
Ordet som kommer till mig nu är TACK!
Tack alla deltagare på föreläsningar, kurser och workshops. Tack alla människor jag får möta på min väg. Tack alla som är öppna för att prova nya förhållningssätt i en ibland tuff tillvaro. Tack livet för lärdomar och utmaningar att växa med!

Tack 2016 för allt du förde med dig och välkommen 2017!

Johan Bergstad


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.