Månadens app: Dagliga droppar mindfulness

DD NexusDenna månads app är Dagliga droppar mindfulness, som också finns som Cd-skiva. Idén fick jag på en retreat: att göra en produkt med övningar som personer kan göra i princip var som helst och när som helst: hemma, på jobbet, i skolan, på bussen osv. العاب على النت مباشر Inga speciella kläder, eller någon utrustning som yogamatta behövs. Korta övningar på 5 respektive 10 minuter utifrån devisen “den bästa träningen är den som blir av”. متى تاسس مانشستر سيتي
Ljudspåren som ingår är:

1. Introduktion
2. Yoga 5 min
3. Kroppsscanning 5 min
4. Sittande meditation 5 min
5. Yoga 10 min
6. Kroppsscanning 10 min
7. Sittande meditation 10 min
8. Tystnad med klockor 20 min

Speltid: ca 72 min.

HÄR finns en pdf som beskriver de olika övningarna.
Priset för Cd-skivan är 170 kr. Det är samma innehåll på appen, som endast kostar 15 eller 20 kronor (beroende på om du har iPhone eller Android).
Cd-skivan gick med i Tidningen HÄLSA, och appen har bl a rekommenderats av psykologen Liria Ortiz i Dagens Nyheter (24/11 2014), och blivit utsedd till en av de bästa mindfulnessapparna (Tidningen Free, 2012).


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.